Programma:

Kinder- en jongerencoaching

Zit jij wel eens minder lekker in je vel? Of ervaar je dit bij je kind? Lopen dingen wat minder lekker? Dat hebben we allemaal wel eens. Soms kom je er zelf heel eenvoudig uit. Soms is dat wat moeilijker.

Kinderen kunnen vaak goed zelf uit een dergelijke situatie komen. Het kan ook zijn dat ze zich ineens anders gedragen naar jou of klasgenoten. Misschien is je kind angstig, opvallend stil of heeft hij of zij huilbuien. We begrijpen heel goed hoe machteloos jij je als ouder kunt voelen. Wellicht heb je al veel gezocht en uitgeprobeerd maar heeft het niet geholpen. Jes Coaching met paardenkracht is er voor kinderen wanneer het sociaal of emotioneel wat moeilijker gaat.

We geloven dat jouw kind veel meer kan dan hij of zij zelf weet. Samen kijken we naar de kwaliteiten van je zoon of dochter en leggen de focus op wat hij of zij wel goed kan. Door deze talenten te ontwikkelen, leren kinderen en jongeren zichzelf beter kennen. Dit draagt bij aan extra zelfvertrouwen en kracht.

Laagdrempelig en met veel persoonlijke aandacht

Met de paarden bieden we een mooie en pure manier van coachen. Een paard is heel toegankelijk voor kinderen, oordeelt niet en aanvaardt kinderen zoals ze zijn. Kinderen voelen zich eigenlijk altijd meteen veilig bij onze paarden. Ze mogen en durven zichzelf te zijn. Ze hoeven niet te praten, maar mogen vooral beleven en ervaren.

Terwijl we bezig zijn komt er vaak een thema naar voren. Kinderen ervaren de reactie van het paard op hen en wat het effect is wanneer zij iets op een andere manier aanpakken. Het paard reageert en dit geeft kinderen inzicht in het eigen handelen en zijn.

Jes Coaching met paardenkracht biedt individuele sessies aan en ook in groepsverband. Elk nieuw traject wordt voorafgegaan door een vrijblijvende kennismaking, zo weet je vooraf hoe een coachsessie met de inzet van paarden bij Jes wordt ingevuld.

Jessika is heel betrokken en denkt fijn mee in wat onze dochter nodig heeft.

Van Pony Power voor Kids tot Natuurlijk jouw eigen pad.

We bieden cursussen die zich richten op de ontwikkeling van sociale vaardigheden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. We hebben altijd contact met ouders over hoe de trainingen gaan en koppelen terug wat we zien.

Het kan ook zeker waardevol zijn om als ouder samen met je kind een sessie te volgen. Dit schept helderheid in de omgang met elkaar, samenwerkingen en elkaars kwaliteiten. Heb je vragen over de opvoeding, zit je zelf niet lekker in je vel of loop je ergens tegenaan? Ook voor volwassenen kan een coachsessie met paarden heel waardevol zijn.

Benieuwd naar de Pony Power voor Kids?

Vul het formulier in! We vertellen je er graag alles over!

Praktische info

Kinder- en jongerencoaching